Finurlig

Cirkels julegave

Kæreste Cirkel

Denne gave var desværre udsolgt og er først på lager igen den 14. januar. Derfor må du i første omgang nøjes med at se den her.

Du kan læse mere om den nederst på siden. Vi tror at den er fed. Den kan holde din telefon og den kan lyse med både koldt og varmt lys. Og så skal den sættes i en stikkontakt, og kører ikke på batterier.

Dette selfie ring lys har en ydre diameter på hele 30 cm, og det er derfor perfekt til selfies, Youtube-videoer, livestreaming, fotografering, som makeup-lys og meget mere! Ringlyset har desuden en holder til din smartphone, så det er ikke nødvendigt med et separat stativ for at tage gode billeder.

Det ringformede design giver dig samme lysmængde fra alle sider og fjerner på den måde skygger på billeder, i ansigtet, eller hvor der er brug for det. Lyset består af 180 LED pærer, der kan indstilles på 11 forskellige niveauer af lysstyrke. Desuden kan du vælge mellem farvetemperaturer på 2700-5500K og både skabe koldt og varmt lys afhængigt af behov. 

Med det medfølgende stativ til dit selfie lys kan du indstille det i den helt rigtige højde fra bordet, og modsat et vægmonteret ringlys, kan du flytte stativet med dig overalt! Stativet kan indstilles mellem højderne 18 – 28 cm. Det er lavet i ABS-plast og monteres med 1/4″ skrue.

Specifikationer

Indre diameter: 24 cm
Ydre diameter: 30 cm
LED-pærer: 180 stk
Strømforbrug: 24W
Strømforsyning: DC 12V
Lysstyrke: 11 niveauer
Farvetemperatur: 2700 til 5500K 
Vægt: 270 g

Pakken indeholder:

1x 30 CM Selfie Ring Lys m/ Smartphone Holder
1x Stativ