Finurlig

Grønne sokker

Fucking thing socks

‘Fucking Thing Sucks” er blevet sagt mange, mange, mange gange i det lille hjem, efter at min mand dyrkede dette klip intenst i en periode:

Men bortset fra det, så er der some pretty fucking annoying socks i mit liv.

Sommertid er ikke strikketid. Når man sidder og sveder tran i 25 graders varme, ligger tanken om at sidde med uld mellem hænderne og i skødet rimelig fjernt. Jeg har aldrig rigtig favnet strikning i bomuld, men har sat mig for at prøve nu. Jeg har bare aftalt med mig selv, at jeg ikke må gå i gang med nye projekter, før jeg er færdig med de sokker, som jeg begyndte på i vinter.

Det holder hårdt. Er træt af pind 2,5 og det virker også pænt fjollet at bruge tid på noget, som man alligevel ikke skal have på i flere måneder.

Her er de. Uh, hvor jeg elsker denne saftige, grønne farve!

Opskriften ligger også her på bloggen

Grønne sokker

 


Posted

in

by

Comments

One response to “Fucking thing socks”

  1. Husbonden

    FUCK IT! WE’LL DO IT LIVE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *