Kagecreme

I den forløbne weekend fejrede vi min ældste datters 6-års fødselsdag. I tre dage og med masser af dejlig mad, som jeg desværre ikke fik taget ret mange billeder af, fordi jeg havde så travlt med værtindetjansen.

Én opskrift skal dog deles. Den hjemmelavede kagecreme. For den er så nem at lave og smager så dejligt, at jeg kan love dig for, at det er slut med Dr. Oetker, hvis du først har prøvet denne her…

Opskriften har jeg fra min kageguru, Anne Marie.

 

Opskrift på kagecreme

  • 4 æg
  • 100 g sukker
  • 7 tsk maizenamel
  • ½ liter mælk
  • 2 tsk vanillesukker

 

Pisk æg og sukker tykt i en stor skål, og put maizenamel i.

Kog mælken op (i en 4-liters gryde), og hæld den over i skålen til æggemassen. Rør rundt.

Hæld det hele tilbage i gryden og kog det igennem under omrøring, så cremen tykner. Lad cremen køle en smule, inden vanillesukker røres i.

Lad køle af inden du kommer det i en kage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *