Endnu en all-times favorite med kål. Jeg laver den med både spidskål, hvidkål og savoy.
Lad sparebuksen blive i skabet, når du køber kapers. Du ender med nogle intetsigende af slagsen, som mest bare smager af den eddike, de har ligget i. Jeg køber kapers i store glas i Føtex (ellers mit hade-supermarked!) (eller i små glas i Irma).

Opskrift
- Et par gode håndfulde snittet kål
- En lille håndfuld grofthakkede kapers
- Olivenolie
- Salt & peber
Skyl kålen og lad den dryppe helt af. Brug evt. en salatslynge til at få alt vandet væk.
Hak kapers meget groft.
Varm 1-2 spsk olivenolie i en dyb pande og sauter kapers ved god varme i 1-2 min.
Tilsæt kål og sauter mens du hele tiden vender kålen, så kapers fordeles og kålen ikke tager farve. Bliv ved indtil kålen er næsten mør – dvs 4-5 minutter.
Krydr med salt og peber og server!
Leave a Reply