Endnu en all-times favorite med kål. Jeg laver den med både spidskål, hvidkål og savoy.

Lad sparebuksen blive i skabet, når du køber kapers. Du ender med nogle intetsigende af slagsen, som mest bare smager af den eddike, de har ligget i. Jeg køber kapers i store glas i Føtex (ellers mit hade-supermarked!) (eller i små glas i Irma).

Spidskål med kapers

Spidskål med kapers - i selskab med rødspættefilet og fuldkornspasta med rød pesto og parmesan

 

Opskrift

  • Et par gode håndfulde snittet kål
  • En lille håndfuld grofthakkede kapers
  • Olivenolie
  • Salt & peber

Skyl kålen og lad den dryppe helt af. Brug evt. en salatslynge til at få alt vandet væk.

Hak kapers meget groft.

Varm 1-2 spsk olivenolie i en dyb pande og sauter kapers ved god varme i 1-2 min.

Tilsæt kål og sauter mens du hele tiden vender kålen, så kapers fordeles og kålen ikke tager farve. Bliv ved indtil kålen er næsten mør – dvs 4-5 minutter.

Krydr med salt og peber og server!

 

Spidskål med kapers

 

Spidskål med kapers

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.