Chokolademousse

Chokolademousse med appelsin

 

Jeg elsker chokolademousse. Her er en med et touch af appelsin. Foruroligende nem at lave 😉

Ingredienser

 • 100 g god, mørk chokolade
 • 3 æggeblommer
 • 1,5 spsk sukker
 • 1 tsk revet appelsinskal
 • 2 æggehvider
 • 1,5 dl piskefløde

 

Sådan gør du

Pisk hviderne stive. Pisk fløden stiv. Smelt chokoladen i mikroovn eller vandbad. Rør blommerne med sukker og appelsinskal og rør den aflkølede chokolade i. Vend flødeskum og æggehvider i og hæld på glas. Skal stivne på køl en times tid inden servering.

One Reply to “Chokolademousse”

 1. Hej
  Dejlig nem og enkel opskrift, og hvem elsker ikke chokolademousse. Jeg har erfaringer med, at en kop stærk kold kaffe gør smagen endnu mere fantastisk, og at hvid chokolade i stedet for mørk også er lækkert og lidt anderledes.
  Mvh. Malene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *