Endnu en skøn kålvariation, som smager himmelsk. Oven i hatten er den ultranem og hurtig at lave. Endnu et hit i en travl hverdag!

Jeg bruger usvovlede abrikoser, som er mørkebrune i farven og sundere end de svovlede, som er orange.

 

Ingredienser til 4 personer:

  • 2 gode håndfulde snittet spidskål
  • 5-6 abrikoser
  • Olie
  • Salt & peber

Skær abrikoserne i tynde skiver. Snit kålen efter ønske.

Varm en pande op, kom lidt olie på, herefter kål. Svits kålen ved god varme i 2-3 minutter, sørg for at vende den hele tiden. Vend abrikosskiver i kålen, krydr med salt og peber og servér fluks.

 

Lynstegt spidskål med abrikoser

Lynstegt spidskål med abrikoser

Lynstegt spidskål med abrikoser

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.